Blog

De Heilige Koran

By : Holy Quran

Language : | Type : | Category : ,

De Heilige Koran is een boek met een leidraad voor de gehele mensheid en betekent letterlijk ‘de recitatie’. Omdat dit de centrale religieuze tekst van de islam is, geloven Moslims dat het een definitieve openbaring van God is. Het schetst de waarden en overtuigingen die het leven van iedereen die het leest, kan transformeren. Het is onze gids voor het leven, het onderwijst van een manier van denken die positief, progressief en oplossingsgericht is.
Wanneer iemand het wereldbeeld van de Koran aanneemt, wordt hij of zij een persoon die gelooft in gerechtigheid en gelijkheid voor iedereen en in het hebben van persoonlijke verantwoordelijkheden.
In het kort is de Koran een persoonlijke brief van God aan de mensheid, met richtlijnen om het beste leven te bieden in dit leven en het beste van het hiernamaals te bereiken. Als je de Koran op een willekeurig punt opent en leest, zul je iets waardevols vinden dat een diepgaand effect zal hebben op je kijk op het leven. God geeft je wijsheid om jezelf te transformeren tot een beter mens; tot iemand die geliefd is bij God.
Hoewel de 'authentieke Koran' enkel in het Arabische schrift is, kun je een vertaling lezen om de betekenis te vinden in de boodschap van het Arabisch waarin het bericht ‘schuilt’. Moge je reis door deze heilige tekst vruchtbaar zijn en moge de Koran je begeleiden tot de weg naar de waarheid en naar een pad dat je voor de rest van je leven in deze wereld zal nemen en dat je naar het Paradijs zal leiden. Amen.


The Book is also Available in these languages :Send us a feedback for this book